بررسیهای متفاوت از سردخانههای کشور متد دمایی برای نگهداری انار بین ۱ درجه سانتی گراد تا ۱۰ درجه سانتی گراد بود و اظهارات مسئولین مربوطه سردخانهها حاکی از رضایت آنها و خوب بودن محصول آنها در دمای مربوطه است. واقعیت امر این است که انار به دمای پایین بسیار حساس است و آسیب سرمایی میبیند ولی نگهداری کمتر از یک ماه در دمای حتی ۱ درجه بالای صفر هم تاثیرمنفی چندانی نمیگذارد. بنابراین بهترین دمای نگهداری بسته به مدت زمان مربوطه برای نگهداری میباشد. البته باید دانست که نگهداری در دمای ۱ درجه بالای صفر طی نگهداری بالای ۴۰ روز به دلیل تخریب بافت سطحی بشدت به نشت الکترولیتها کمک کرده و افت وزن زیادی پیدا خواهد شد. پیشنهاد میگردد اگر زمان نگهداری میوه کمتر از ۸هفته است در دمای ۵ درجه سانتی گراد نگهداری شود زیرا بعد از ۸ هفته در دمای ۵ درجه سانتی گراد آسیب سرمایی شروع میشود(Mirdehghan et al. 2007). برای نگهداری طولانیتر پیشنهاد میگردد دما بالاتر باشد. البته نباید نادیده گرفت که دمای بالاتر کاهش وزن بیشتری برای انار دارد ولی حسن کار این است که از آسیب سرمایی و به دنبال آن حمله قارچی کاهش مییابد. پیشنهاد میگردد انار در معرض مستقیم باد اواپراتور نباشد و لایه کاغذی روی سبد میوه باشد. قرار دادن میوه در معرض مستقیم سرما باعث افت وزنی و آسیب سرمایی میگردد. پوست انار شرسار از مواد فنلی است و تراوایی غشا و نشت مواد فنلی باعث قهوه ای شدن پوست میگردد.