زمان چیدن انجیر از درخت زمانی است که میوه کاملا رسیده و رنگ مطلوب ایجاد شده و کمی به فشار دست مقاومت نشان بدهد و بافت به راحتی لهیده نشود. ولی جهت نگهداری و صادرات باید یک مرحله زودتر چیده شود به شرطی که عطر و طعم آن تا ۸۰ درصد کامل شده باشد و نارس نباشد. بهینه دمای نگهداری ۰ تا ۵/۰ درجه منفی و بهترین رطوبت ۹۰ درصد میباشد.

تولید دی اکسید کربن در دمای صفر درجه بسیار ناچیز است و عمر ماندگاری انجیرتا دوهفته بسته به نوع گونه انجیر می­باشد. تاثیر اتیلن بر انجیر نسبتا کم است و برای رسیدن آن می­توان از اتیلن در دمای ۵ درجه سانتی گراد استفاده کرد.

Temperature ۰◦C ۱۰◦C ۲۰◦C
µl C2H2kg.hr ۰/۴-۰/۸ ۱/۵-۳ ۴-۶
Temprature ml CO2/kg.hr

 

◦C ————
۰ ۲-۴
۱۰ ۵-۸
۱۵ ۹-۱۲
۲۰ ۲۰-۳۰

اتمسفر کنترل شده:

تنظیم شرایط محیطی با ۵ تا ۱۰ درصد اکسیژن و۱۵ تا ۲۰ درصد کربن دی اکسید باعث کاهش رسیدگی و تخریب بافت انجیر می­گردد. مدت زمان نگهداری انجیر طی نگهداری در اتمسفر کنترل شده از ۲ هفته به چهار هفته می­رسد. کاهش اکسیژن به زیر ۲ درصد و افزایش کربن دی اکسید به بالای ۲۵ درصد موجب بد طعمی و تخمیر انجیر می­گردد.

 

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *