رطوبت ساز اولتراسونیک

مهندسین و فعالان بخش نگهداری میوه جات و سبزیجات در سردخانه ها همیشه شاهد رشد قارچ و کمک در نگهداری های طولانی مدت در اثر رطوبت دهی میباشند.هجوم و رشد قارچ بشدت تحت تاثیر نوع و مقدار رطوبت دهی میباشد.در این خصوص شاهد آن هستیم که رطوبت دهی گرم با دستگاه بویلر و دیگ بخار باعث بالارفتن دمای محیط و افزایش حجم رطوبت گیری سالن میشود و به دلیل سروای سالن نگهداری رطوبت تولید شده توسط دیگ بخار، کندانس شده و مانند باران روی بار ها ریخته میشود و سبب افزایش رشد کپک و قارچ میگردد.در این رابطه متخصصین در صدد ساخت دستگاهی شدند که بتوان رطوبت سرد ایجاد کرد که مشکلات دیگ بخار همچنین مصرف زیاد برق و آب را کمتر کنند.

دستگاه پیش رو نسل جدید رطوبت ساز های اولتراسونیک است که توانایی تولید بخار سرد را دارد.مقدار مصرف آب این دستگاه از ۲ لیتر تا ۱۵ لیتر در ساعت است و برق مصرفی تک فاز و حدود۶۰ ولت است و همچنین از لحاظ اقتصادی بسیار مناسب تر و مقرون به صرفه است.