دمای بالای ۳۰ درجه سانتی گراد به مدت چند روز یا تیمار با آب گرم برای مدت طولانی باعث ایجاد آسیب بافتی و آسیب سطحی انبه میگردد وحالتی شبیه رسیدن غیر یکنواخت به میوه میدهد. آسیب سرمایی در انبه نیز که دردمای زیر ۷ درجه در چند روز ایجاد میگردد. تحقیقات نشان میدهد ۵ روز نگهداری انبه در دمای ۴ درجه سانتی گراد باعث ایجاد آسیب پوستی در اثر سرما میشود(Ukrit Chongchatuporn et al., 2013). این آسیب لحاظ شکلی بسیار شبیه آسیب گرمایی است ولی لکههای اسکالد مانند بیشتری دارد و حساسیت بیشتری به حمله قارچی دارد. نکته قابل توجه این است که میوه رسیده حساسیت کمتری به آسیب سرمایی دارد.