بهترین دمای نگهداری آلو در سردخانه از منفی ۱ تا صفر درجه سانتی­گراد برای آلو با پوست ضخیم است. بهینه رطوبت ۹۰ درصد می­باشد. مدت زمان نگهداری مناسب ۷ الی ۳۵ روز بسته به نوع آلو می­باشد (استاندارد ۱۷۵۸).

نرخ تولید اتیلن: کمتر از ۰/۰۱میکروگرم بر کیلوگرم ساعت در ۲۰ درجه سانتی گراد می­باشد

بار آلو باید به محض ورود به سردخانه سریعا تا دمای ۴درجه سانتی گراد به پایین خنک شودتا رشد سریع قارچ‌ها به تعویق افتد.

تخریب درونی بافت:

این عارضه طی نگهداری طولانی مدت در سردخانه رخ می­دهد. احتمال این عارضه بین دمای ۲/۲ تا ۷/۶درجه بسیارشدیدتر از دمای کمتر یا بیشتر است( ۱۹۹۹٫Harding and Haller, 1934; Smith, 1934; Crisosto et al). نشانه‌های این عارضه آردی شدن، قهوه ای شدن، آبکی شدن، ژله ای شدن و غیره است. طبق تحقیقات مقدار ماده جامد محلول(SSC) در سطح ۱۲ درصد از نظر ۷۵ درصد مصرف کنندگان، خوش طعم و قابل مصرف می­باشدکه البته به مقدار اسیدیدته قابل تیتر هم بستگی دارد. اسید غالب در آلو مالیک اسید و قند غالب گلوکز است.

پوسیدگی قهوه ای:

این آسیب در اثر قارچ مونیلیا رخ می­دهد که به عنوان عامل پوسیدگی قهوه ای شناخته می­شود.(Byrde & Willetts., 1977) که هم قبل از برداشت و هم بعد از برداشت احتمال آسیب هست. علت اصلی آن آلودگی میوه در باغ است و راه کنترل آن استفاده از قارچ کش‌ها و کنترل شرایط بهداشتی باغ است و در سردخانه کاهش سریع دما تا دمای مطلوب پیشنهاد می­گردد. این پوسیدگی در هلو هم مشاهده می­شود.

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *