رطوبت گرم(بویلر و دیگ بخار)

رطوبت سرد(اولتراسونیک و فوگ)
دانه بندی ریز ذرات  درشت تر
بخار استریل بخار غیر استریل
بخار بدون املاح بخار حاوی املاح
ظرفیت بالای نگهداری رطوبت ظرفیت نگهداری کم رطوبت
ایجاد برفک روی کویل عدم ایجاد برفک روی کویل
هزینه و مصرف زیاد آب مصرف اندک آب
عدم قابلیت کنترل رطوبت قابلیت کنترل مقدار رطوبت
رسوب دهی در تانک عدم رسوب دهی
گرم شدن سالن و فعالیت زیاد اواپراتور عدم گرم شدن سالن و کم کار شدن اواپراتور

یکی از معضلات بزرگ استفاده از دیگ بخار برای تولید بخار در سردخانه این است که بخار تولید شده دمای بسیار بالایی دارد و باعث افزایش نقطه اشباعیت بخار در آن دما می گردد اما همزمان با روشن شدن اواپراتور ها و سردشدن آن منطقه رطوبت های اضافی کندانس شده و مانند باران روی سطح بارها میریزد. این خود باعث رشد و گسترش کپک بر سطح میوه می گردد.

 

رطوبت التراسونیک در سردخانه

این در حالی است که رطوبت سرد به دلیل مقدار آب مصرفی کم و دمای تقریبا ۴ درجه سانتی گراد رطوبت یکنواخت تری در سالن های سردخانه ایجاد میکند.لذا در این شرایط برای نگهداری میوه جات و سبزی جات کمتر شاهد رشد و گسترش کپک خواهیم بود.

 

 

 

 

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *