این کتاب در ۲ فصل تمام رنگی در ۱۷۰ صفحه تالیف شده است
آناناس
انجیر
انبه
آووکادو
انگور
به
توت فرنگی
خرمالو
زرد آلو
سیب
کیوی
گلابی
گیلاس و آلبالو
موز
مرکبات
هلو
بخش دوم: صیفیجات و سبزیجات
بادمجان
پیاز
خیار
سیب زمینی
فلفل دلمهای
قارچ
کاهو
گوجه فرنگی
هندوانه، طالبی و گرمک
نویسنده: مهندس رامین شاکری
ناشر : توانمندان
بحث نگهداری مواد غذایی بخصوص محصولات زراعی و باغی روز به روز گستردهتر و با اهمیتتر می شود و دانش فردی افراد فعال در این زمینه هر روز بیشتر و بیشتر می شود. لذا با توجه به گستردگی بحث نگهداری قبل و بعد از برداشت و نیاز به فعالیت گروهی محققین برای بررسی همه جانبه آن و البته هرینههای سنگین تحقیقاتی گروهی، اجباراً به صورت فردی شروع به تالیف این مجموعه نمودم. مبحث اصلی این کتاب نگهداری بعد از برداشت محصولات باغی کشاورزی و گلخانهای در سردخانه و انبار میباشد که سعی شده مباحثی که بیشتر فعالان سردخانه و باغداران با آن درگیر هستند بیان شود.