بحث نگهداری مواد غذایی بخصوص محصولات زراعی و باغی روز به روز گسترده‌تر و با اهمیت‌تر می­شود و دانش فردی افراد فعال در این زمینه هر روز بیشتر و بیشتر می­شود. لذا با توجه به گستردگی بحث نگهداری قبل و بعد از برداشت و نیاز به فعالیت گروهی محققین برای بررسی همه جانبه آن و البته هرینه‌های سنگین تحقیقاتی گروهی، اجباراً به صورت فردی شروع به تالیف این مجموعه نمودم. مبحث اصلی این کتاب نگهداری بعد از برداشت محصولات باغی کشاورزی و گلخانه‌ای در سردخانه و انبار می‌باشد که سعی شده مباحثی که بیشتر فعالان سردخانه و باغداران با آن درگیر هستند بیان شود. مشخص است که راهنمایی‌ها و انتقادات مهندسین و اساتید فن باعث پیشرفت همگانی در این زمینه خواهد شد.

رامین شاکری

پاییز ۱۳۹۷

 

مراحل چاپ این کتاب در ۱۷۰ صفحه چهار رنگ در حال انجام است و به زودی در دسترس علاقه مندان قرار می گیرد.

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *