آناناس جزو دسته میوه‌هایی است که دچار آسیب سرمایی در دمای پایین می­شود( .(Paull and Lobo. 2012نگهداری آناناس در دمای زیر ۷ درجه سانتی گراد موجب ایجاد آسیب سرمایی می­گردد. تحقیقات نشان می­دهد دمای بالای ۱۰ درجه تاثیر معنی داری جهت ایجاد آسیب سرمایی روی آناناس ندارد(Hassan et al., 2011). اثرات منفی کاهش دما را می­توان به آب گز شدن بافت، بد طعمی، نارس ماندن و بدرنگی پوست آناناس، قهوه ای شدن بافت و فراهم شدن شرایط فساد اشاره کرد.آسیب سرمایی در میوه‌های رسیده‌تر کمتر اتفاق می­افتد. تیمار حرارتی، پوشش‌های میوه مانند موم و…راههای کنترل آسیب سرمایی است.

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *