آناناس جزو دسته میوههایی است که دچار آسیب سرمایی در دمای پایین میشود( .(Paull and Lobo. 2012نگهداری آناناس در دمای زیر ۷ درجه سانتی گراد موجب ایجاد آسیب سرمایی میگردد. تحقیقات نشان میدهد دمای بالای ۱۰ درجه تاثیر معنی داری جهت ایجاد آسیب سرمایی روی آناناس ندارد(Hassan et al., 2011). اثرات منفی کاهش دما را میتوان به آب گز شدن بافت، بد طعمی، نارس ماندن و بدرنگی پوست آناناس، قهوه ای شدن بافت و فراهم شدن شرایط فساد اشاره کرد.آسیب سرمایی در میوههای رسیدهتر کمتر اتفاق میافتد. تیمار حرارتی، پوششهای میوه مانند موم و…راههای کنترل آسیب سرمایی است.