افزیش مصرف خرما در کشور و مخصوصا بحث صادرات آن برای کشور های مختلف و عدم ماندگاری زیاد به دلیل فرایندهای نادرست و ناکافی، باعث گردیده کشور ما در این خصوص به  مشکلات جدی برخورد کند.
یکی از مهمترین مشکالات عمده تولید کنندگان خرما صدمات ناشی ازبیماری های انباری از جمله لاور، تخم شب پره، شپشک، و کپک و مخمر.  در میزان رطوبت بالا، کپکها و مخمرها می توانند باعث فساد خرما شوند. ازن یک واکنش دهنده قوی و بالقوه است که با اکسیژن فعال خود می تواند به این میکرو ارگانیسم ها حمله کرده ودیواره آنها را تخریب نماید.

 

 

طبق بررسی متخصصین صنایع غذایی استفاده از دوز های پایین ازن برای مدت ۱۵ الی ۶۰ دقیقه تا ۸۸ درصد توانایی ازبین بردن لارو و شپشک و ۱۰۰ درصد توانایی نابودی میکروارگانیسم ها را دارد و همچنین هیچ تاثیر منفی در طعم و عطر و قند و پی اچ محصول طی نگهداری نداشته است.

توصیه می گردد جهت استفاده از ازن فیلیک حتما اتاقک کوچکی با توجه به حجم محصول حهت فرایند ازن زنی تعبیه گردد.

 

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *