بهترین دمای نگهداری آلو در سردخانه از منفی ۱ تا صفر درجه سانتیگراد برای آلو با پوست ضخیم است. بهینه رطوبت ۹۰ درصد میباشد. مدت زمان نگهداری مناسب ۷ الی ۳۵ روز بسته به نوع آلو میباشد (استاندارد ۱۷۵۸).
نرخ تولید اتیلن: کمتر از ۰/۰۱میکروگرم بر کیلوگرم ساعت در ۲۰ درجه سانتی گراد میباشد
بار آلو باید به محض ورود به سردخانه سریعا تا دمای ۴درجه سانتی گراد به پایین خنک شودتا رشد سریع قارچها به تعویق افتد.
تخریب درونی بافت:
این عارضه طی نگهداری طولانی مدت در سردخانه رخ میدهد. احتمال این عارضه بین دمای ۲/۲ تا ۷/۶درجه بسیارشدیدتر از دمای کمتر یا بیشتر است( ۱۹۹۹٫Harding and Haller, 1934; Smith, 1934; Crisosto et al). نشانههای این عارضه آردی شدن، قهوه ای شدن، آبکی شدن، ژله ای شدن و غیره است. طبق تحقیقات مقدار ماده جامد محلول(SSC) در سطح ۱۲ درصد از نظر ۷۵ درصد مصرف کنندگان، خوش طعم و قابل مصرف میباشدکه البته به مقدار اسیدیدته قابل تیتر هم بستگی دارد. اسید غالب در آلو مالیک اسید و قند غالب گلوکز است.
پوسیدگی قهوه ای:
این آسیب در اثر قارچ مونیلیا رخ میدهد که به عنوان عامل پوسیدگی قهوه ای شناخته میشود.(Byrde & Willetts., 1977) که هم قبل از برداشت و هم بعد از برداشت احتمال آسیب هست. علت اصلی آن آلودگی میوه در باغ است و راه کنترل آن استفاده از قارچ کشها و کنترل شرایط بهداشتی باغ است و در سردخانه کاهش سریع دما تا دمای مطلوب پیشنهاد میگردد. این پوسیدگی در هلو هم مشاهده میشود.