دمای بالای ۳۰ درجه سانتی گراد به مدت چند روز یا تیمار با آب گرم برای مدت طولانی باعث ایجاد آسیب بافتی و آسیب سطحی انبه می­گردد وحالتی شبیه رسیدن غیر یکنواخت به میوه می­دهد. آسیب سرمایی در انبه نیز که دردمای زیر ۷ درجه در چند روز ایجاد می­گردد. تحقیقات نشان می­دهد ۵ روز نگهداری انبه در دمای ۴ درجه سانتی گراد باعث ایجاد آسیب پوستی در اثر سرما می­شود(Ukrit Chongchatuporn et al., 2013). این آسیب لحاظ شکلی بسیار شبیه آسیب گرمایی است ولی لکه‌های اسکالد مانند بیشتری دارد و حساسیت بیشتری به حمله قارچی دارد. نکته قابل توجه این است که میوه رسیده حساسیت کمتری به آسیب سرمایی دارد.

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *