طی مراحل نگهداری انار در سردخانه و انبار،به طرز آزار دهنده ای فساد و آلودگی میکروبی و قارچی در انار بالا می رود.شکایت عمده باغداران و سردخانه داران از قهوه ای شدن پوست و داخل انار و همچنین کپک خاکستری و سبز است.در گذشته پاشش عصاره میخک به باغداران توصیه می گردید که درصد بسیار کمی از بروز این مشکلات جلوگیری می نمود. طی سالیان اخیر در کشور های پیشرفته جهت جلوگیری از این نوع آسیب ها در انار ازن تراپی انجام می پذیرد.ازن علاوه بر فارچ و کپک توانایی از بین بردن اسپور ها و جوانه ها را نیز دارد و همچنین به دلیل کاهش فعالیت فنل اکسیداز در انار، رنگ و طعم اصلی انار را تا ۴ ماه تقریبا ثابت نگه می دارد. ازن ژنراتور های موجود ظرفیت های اسمی دارند که با میزان تولید اصلی متفاوت است لذا نمی توان محاسبه دقیقی از آن داشت ولی برند های خارجی نظیر فلیک(FLEIC)،آ اس پ(ASP)… که میزان اسمی و تولید واقعی آن یکسان است را میتوان ۵ پی پی ام به صورت متناوب جهت حفظ کیفیت انار استفاده نمود.

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *