انبه به طور نرمال ۴ تا ۵ ماه بعد از گلدهی میرسد. نشانه بلوغ آن این است که به راحتی از ساقه جدا میگردد. نشانه ی دیگر پالپ آن از کرم رنگ به زرد روشن و سفتی هسته از علائم رسیدگی است(ا محمدپور.۱۳۹۳). هنگام رسیدن انبه باید درصد مواد جامد محلول ۱۲و مقاومت در برابر فشار یا سفتی بافت ۷۵/۱ الی۲ کیلوگرم بر سانتی متر مربع است(Salunkhe. 1984). اداره استاندارد ایران مقدار ماده جامد محلول مناسب جهت برداشت را ۸ درصد بیان کرده است. به دلیل تاثیر بسیار زیاد حرارت بالا بر فساد انبه توصیه شده دمای آن بلافاصله بعد از برداشت پایین آورده شود. تحقیقات نشان داده سرد کردن هیدروکولینگ ۵ دقیقه در دمای ۵ درجه سانتیگرادسبب ماندگاری آن به مدت ۱۵ روز در دمای ۲۵ درجه سانتی گراد میباشد(دستجردی، کلانتری. ۱۳۹۰).
بهینه دمای نگهداری برای انبه بالغ و نارس ۱۳ درجه سانتی گراد و انبههای رسیده ۱۰ درجه میباشد. بهینه رطوبت نگهداری ۹۰ درصد میباشد. انبه به حضور اتیلن بسیار حساس است و ۱۰۰ پی پی ام اتیلن به سرعت انبه را میرساند. جهت نگهداری انبه در اتمسفر کنترل شده بهتر است دی اکسید کربن ۳ الی ۵ درصد و اکسیژن ۵ الی ۸ درصد باشد.مقدار اکسیژن زیر ۲ درصد و دی اکسید کربن بالای ۸ درصد سبب آسیب به سطح پوست و بد طعمی در انبه میگردد.