لکه قهوه ای تلخ:

علت اصلی این عارضه کمبود کلسیم است که عموما در میوه های درشت از درختان جوان بیشتر اتفاق می­افتد و بیشتر در سیب گلاب مشاهده می­گردد. این عارضه عموما در قسمت کالیکس و انتهای سیب رخ می­دهد (Ferguson and Watkins, 1989). خشکی آب و هوا قبل از برداشت و استفاده زیاد از مواد تقویتی (مانند ازت، پتاسیم و…) از عوامل ایجاد لکه تلخ می­باشد (Garman and Mathis, 1956; Fallahi et al., 1997).بهترین راه کنترل آن اسپری محلول کلسیمی قبل و یا بعد از برداشت است( (Ferguson and Watkins, 1989.

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *