این عارضه در اثر کاهش دما به زیر ۷ درجه اتفاق می­افتد. تفاوت قلب سیاه با آسیب سرمایی در این است که بیماری قلب سیاه هم در دوره قبل از چیده شدن و هم بعد از چیده شدن رخ می­دهد .(Kruger et al. 2000) به طور مثال باغ‌های آناناس در استرالیا در فصل زمستان به دلیل کاهش دما شدیدا به این عارضه دچار می­گردد؛ درصورتی که آسیب سرمایی بعد از چیده شدن در سردخانه رخ می­دهد. آناناس‌های رسیده‌تر کمتر دچار آسیب سرمایی می­شوند ولی برای قلب سیاه هیچ تفاوتی در فاز رسیدگی نمی­کند. قلب سیاه در آناناس رابطه عکس با مقدار ویتامین c میوه دارد و طی پیشرفت آن کاهش شدید ویتامین  cرا می­بینیم(Abdullah et al. 1986). آنزیم مسئول این تغییر رنگ پلی فنل اکسیداز می­باشد. تحقیقات احتمال این قضیه را می­دهد که ویتامینc  بخاطر شرایط احیا کنندگی مانع تشدید عارضه می­شود. نوع درخت یکی از مهمترین عوامل در شدت آسیب قلب سیاه می­باشد ولی در آسیب سرمایی نوع درخت اهمیتی ندارد.

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *