دمای نگهداری آووکادو بستگی به مدت زمان نگهداری و مرحله رسیدن میوه دارد بدین صورت که میوه­های نارس دردمای بالاتر و میوه‌های کاملا رسیده در دمای پایین‌تر نگهداری می­شوند. توصیه شده برای نگهداری یک حجم مخلوط از بار شامل نارس و رسیده دما بین ۷ تا ۱۰ درجه سانتی گراد تنظیم گردد.مدت زمان نگهداری هم بسته به شرایط میوه و دمای نگهداری بین ۱ تا ۴ هفته می­باشد.رطوبت در حدود ۸۵ درصد می­توان تنظیم نمود(E. L. Overholser).

حساسیت به اتیلن:

آووکادو جزء میوه‌هایی است که بعد از چیده شدن شروع به رسیدن می­کند و طی رسیدن در دمای ۲۰ درجه می­تواند ۲۰میکرولیتر بر کیلوگرم ساعت اتیلن آزادکند. حساسیت آووکادو به اتیلن بسیار بالاست و جهت رسیدن می­توان از ۱۰۰ پی پی ام طی ۶ الی ۲۴ ساعت بسته به درجه رسیدگی استفاده کرد.

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *