دمای نگهداری آووکادو بستگی به مدت زمان نگهداری و مرحله رسیدن میوه دارد بدین صورت که میوههای نارس دردمای بالاتر و میوههای کاملا رسیده در دمای پایینتر نگهداری میشوند. توصیه شده برای نگهداری یک حجم مخلوط از بار شامل نارس و رسیده دما بین ۷ تا ۱۰ درجه سانتی گراد تنظیم گردد.مدت زمان نگهداری هم بسته به شرایط میوه و دمای نگهداری بین ۱ تا ۴ هفته میباشد.رطوبت در حدود ۸۵ درصد میتوان تنظیم نمود(E. L. Overholser).
حساسیت به اتیلن:
آووکادو جزء میوههایی است که بعد از چیده شدن شروع به رسیدن میکند و طی رسیدن در دمای ۲۰ درجه میتواند ۲۰میکرولیتر بر کیلوگرم ساعت اتیلن آزادکند. حساسیت آووکادو به اتیلن بسیار بالاست و جهت رسیدن میتوان از ۱۰۰ پی پی ام طی ۶ الی ۲۴ ساعت بسته به درجه رسیدگی استفاده کرد.