قارچ عامل این پوسیدگی از انواع کولتوتریکوم می­باشد که فصل سرما را طی می­کند و در شکوفه میوه باقی می­ماند هنگام بهار و گرم و مرطوب شدن هوا شروع به رشد می­نماید. این قارچ از قبل از برداشت روی سطح انبه شروع به فعالیت می­نماید ولی گسترش اصلی آن همگام با رسیدن انبه است. هنگام چیدن میوه باید دقت شود میوه آلوده با میوه‌های سالم در سبد کنار هم گذاشته نشود اگر چه در بعضی تحقیقات بیان شده این بیماری از یک انبه به انبه دیگر بعد از برداشت سرایت ندارد. بهترین روش کنترل آن استفاده از قارچ کش می­باشد.محمدی در سال ۱۳۸۳ طی تحقیقی بیان نموده استفاده از قارچ کش و تیمار آب گرم ۵۰ درجه به مدت ۵ دقیقه برای انبه‌های سبز جهت کنترل آنتراکینوز موثر بوده است.

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *